Pobierz biuletyn kongresu

• abstrakty wykładów
• przepisy kulinarne
• artykuły partnerów

V Narodowy Kongres Żywieniowy

Szanowni Państwo,

dziękujemy za liczny udział w V Narodowym Kongresie Żywieniowym. Formuła online pozwoliła nam dotrzeć do Państwa z ważnym przekazem dotyczącym diety dla zdrowia i planety pomimo obostrzeń epidemicznych. Transmisję wykładów, warsztaty kulinarne i zajęcia sportowe obejrzało ponad 1200 osób!

Podczas wydarzenia poruszyliśmy najbardziej aktualne zagadnienia związane z żywieniem i zdrowym stylem życia, takie jak diety roślinne i ich wpływ na zdrowie, kontrowersje  związane z bezpieczeństwem obecnie dostępnej żywności jak np. kwestia pozostałości pestycydów w produktach roślinnych czy antybiotyków w produktach zwierzęcych. Prelegenci odpowiadali również na Państwa pytania na czacie.

W strefie kulinarnej najlepsi w Polsce praktycy kulinarni, dietetycy i specjaliści od żywienia pokazali, jak zastosować dietę planetarną w praktyce. Przygotowali na żywo potrawy smaczne, zdrowe, ekologiczne i w duchu „zero waste.”

Podczas Kongresu korzystaliście Państwo również z porad ekspertek z Centrum Dietetycznego Online. Kilkadziesiąt osób uzyskało odpowiedzi na nurtujące ich pytania dotyczące diety i umówiło się na kolejne spotkania online w poradni.

W dalszym ciągu możecie Państwo korzystać z wiedzy przekazywanej podczas wydarzenia na żywo. Na tej stronie internetowej opublikowaliśmy biuletyn kongresowy, gdzie przeczytacie abstrakty wystąpień prelegentów i przepisy na potrawy przygotowywane w strefie kulinarnej. Tutaj również zobaczycie nagrania z wykładów i warsztatów kulinarnych. Zachęcam do ich obejrzenia.

Do zobaczenia za rok!

dr hab. n. o zdr. Grzegorz Juszczyk

V Narodowy Kongres Żywieniowy

Szanowni Państwo,

dziękujemy za liczny udział w V Narodowym Kongresie Żywieniowym. Formuła online pozwoliła nam dotrzeć do Państwa z ważnym przekazem dotyczącym diety dla zdrowia i planety pomimo obostrzeń epidemicznych. Transmisję wykładów, warsztaty kulinarne i zajęcia sportowe obejrzało ponad 1200 osób!

Podczas wydarzenia poruszyliśmy najbardziej aktualne zagadnienia związane z żywieniem i zdrowym stylem życia, takie jak diety roślinne i ich wpływ na zdrowie, kontrowersje  związane z bezpieczeństwem obecnie dostępnej żywności jak np. kwestia pozostałości pestycydów w produktach roślinnych czy antybiotyków w produktach zwierzęcych. Prelegenci odpowiadali również na Państwa pytania na czacie.

W strefie kulinarnej najlepsi w Polsce praktycy kulinarni, dietetycy i specjaliści od żywienia pokazali, jak zastosować dietę planetarną w praktyce. Przygotowali na żywo potrawy smaczne, zdrowe, ekologiczne i w duchu „zero waste.”

Podczas Kongresu korzystaliście Państwo również z porad ekspertek z Centrum Dietetycznego Online. Kilkadziesiąt osób uzyskało odpowiedzi na nurtujące ich pytania dotyczące diety i umówiło się na kolejne spotkania online w poradni.

W dalszym ciągu możecie Państwo korzystać z wiedzy przekazywanej podczas wydarzenia na żywo. Na tej stronie internetowej opublikowaliśmy biuletyn kongresowy, gdzie przeczytacie abstrakty wystąpień prelegentów i przepisy na potrawy przygotowywane w strefie kulinarnej. Tutaj również zobaczycie nagrania z wykładów i warsztatów kulinarnych. Zachęcam do ich obejrzenia.

Do zobaczenia za rok!

 

dr hab. n. o zdr. Grzegorz Juszczyk

Aktualności

V Kongres w liczbach

Ponad

Ponad

Ponad

unikalnych uczestników online

transmisje online jednocześnie

prelegentów i ekspertów w strefie merytorycznej

praktyków kulinarnych w strefie kulinarnej

Share This