and add this to your child theme stylesheet .et_pb_toggle_open .et_pb_toggle_title:before { display: block !important; content: “\e04f”; }

dr Jacek Postupolski – Żywienie a zdrowie: od nauki do praktyki

dr Katarzyna Stoś – Spożycie warzyw i owoców w wybranych grupach populacyjnych w Polsce…

dr hab. Paweł Struciński – Pozostałości pestycydów w owocach i warzywach – fakty i mity

mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek – Czy azotany w warzywach są zagrożeniem dla konsumenta?

dr Justyna Szymani, dr Jacek Czarnecki – System znakowania Nutri-Score w opinii polskich konsumentów

prof. dr hab. Dorota Szostak-Węgierek – Dieta o choroby neurodegeneracyjne – rola warzyw i owoców

dr hab. Regina Wierzejska – Dieta „wege” a ciąża. Jakiej wiedzy dostarczają badania naukowe?

dr hab. Marta Mańczuk – Warzywa i owoce w diecie a zapobieganie nowotworom

prof. dr hab. Ewa Stachowska – Tajna broń modulująca mikrobiotę – polifenole w warzywach i owocach

prof. dr hab. Artur Mamcarz – Kardiologiczna interpretacja przysłowia „Przez żołądek do serca”…

dr Ewa Ehmke vel Emczyńska-Seliga – Kształtowanie preferencji żywieniowych dzieci…

Banka Mellova – Działania edukacyjne i innowacje produktowe wspierające spożycie warzyw i owoców

 Łukasz Żmudziński – Dobre praktyki promowania spożycia warzyw i owoców.

Program JEŻ – kształtowanie środowiska szkolnego w celu promowania zdrowej diety…

Jak zwiększyć spożycie warzyw i owoców – rola polityki zdrowia publicznego, przemysłu…