Strefa kulinarna Obejrzyj relację z warsztatów kulinarnych Bezglutenowe śniadanie wegańskie – Ewa Ługowska Dieta planetarna małymi krokami – codzienna kanapka i jogurt w słoiku – Alicja Baska, Agata Szczebyło Patenty na szybkie i efektowne śniadania – dr Hanna Stolińska i David Gaboriaud Więcej warzyw na talerzu – Magdalena Gembacka Dieta dla zabieganych – Dominika Targosz i Łukasz Jończyk Jak stopniowo zmieniać dietę całej rodziny na zdrowszą? – Katarzyna Woźnicka i Agata Gawska ze Szkoły na Widelcu Zero waste – teoria i praktyka. Jak chronić planetę i swój portfel? – Paulina Górska i Jakub Emanuel Malec Jesienny wege bowl – Weronika Młyńczyk Dieta na długowieczność – Beata Szewczyk-Grątkowska Rola warzyw, owoców i soków w codziennej zbilansowanej diecie – dr Agnieszka Kozioł-Kozakowska
Dieta planetarna małymi krokami – codzienna kanapka i jogurt w słoiku – Alicja Baska, Agata Szczebyło
Jak stopniowo zmieniać dietę całej rodziny na zdrowszą? – Katarzyna Woźnicka i Agata Gawska ze Szkoły na Widelcu
Zero waste – teoria i praktyka. Jak chronić planetę i swój portfel? – Paulina Górska i Jakub Emanuel Malec