and add this to your child theme stylesheet .et_pb_toggle_open .et_pb_toggle_title:before { display: block !important; content: “\e04f”; }
Monika Kaczorek

Monika Kaczorek

Monika Kaczorek

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, dietetyk Centrum Dietetycznego Online Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej. Doświadczenie w pracy z pacjentami zdobywała podczas praktyk w szpitalach. Pracowała przy kampanii społecznej dotyczącej prowadzenia warsztatów kulinarnych oraz edukacji żywieniowej wśród dzieci szkół podstawowych.

Stale poszerza swoją wiedzę biorąc udział w szkoleniach, konferencjach oraz śledząc najnowsze badania i rekomendacje z zakresu żywienia człowieka. Jej głównym obszarem zainteresowań jest żywienie kobiet w ciąży oraz kobiet karmiących piersią.

Beata Bondyra-Wiśniewska

Beata Bondyra-Wiśniewska

Beata Bondyra-Wiśniewska

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Dietetyka. Doktorantka w Katedrze Dietetyki SGGW, gdzie w ramach realizacji pracy doktorskiej zajmuje się poprawą jakości żywienia oraz dietoterapią dzieci i młodzieży z nadmierną masą ciała. 

Dietetyk Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej i Centrum Dietetycznego Online, gdzie od początku jego działania udziela konsultacji dietetycznych indywidualnych i rodzinnych. Autorka licznych publikacji naukowych i popularnonaukowych z zakresu żywienia człowieka oraz treści merytorycznych do kampanii edukacyjnych, m.in. „Rodzinna Akcja – Zdrowa Rywalizacja”. 

Doświadczenie zawodowe zdobywała w prywatnych poradniach dietetycznych, szpitalach oraz fundacjach zajmujących się tematyką zdrowia. Stale poszerza swoją wiedzą z zakresu żywienia uczestnicząc w konferencjach naukowych. Prowadzi zajęcia i warsztaty edukacyjne dla dzieci, młodzieży i osób dorosłych, a także przekazuje fachową wiedzę studentom kierunków związanych z żywieniem i dietetyką.

Aleksandra Wedziuk

Aleksandra Wedziuk

Aleksandra Wedziuk

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w Szkole Głównej  Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku dietetyka. Dietetyk Centrum Dietetycznego Online działającego od 2017 roku w Narodowym Centrum Edukacji Żywieniowej, gdzie od początku jego działania udziela konsultacji dietetycznych indywidualnych oraz rodzinnych. Swoją wiedzę i praktykę zdobywała w prywatnych poradniach dietetycznych, poradni chorób metabolicznych, szpitalach oraz fundacji zajmującej się promocją zdrowia poprzez prawidłowe żywienie. Autorka publikacji popularnonaukowych oraz uczestnik konferencji naukowych poświęconych tematyce żywienia. Bierze czynny udział w piknikach i warsztatach organizowanych w ramach działalności Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej.