and add this to your child theme stylesheet .et_pb_toggle_open .et_pb_toggle_title:before { display: block !important; content: “\e04f”; }
Kohei Yagi

Kohei Yagi

Kohei Yagi

Mimo, że Kohei Yagi przyjechał do Polski, aby studiować genetykę, to zamiłowanie do zupy ramen zadecydowało o ścieżce jego kariery zawodowej. Kohei od 2014 roku pracuje w Polsce jako konsultant, tworząc potrawy dla renomowanych restauracji japońskich m.in. Uki Uki, czy Shiso. 

Swoją przygodę z menu wegańskim Kohei rozpoczął 6 lat temu, kiedy to m.in. stworzył kompletne menu dla japońskiej restauracji o nazwie Ukigreen, serwującej wegański ramen.

Do dzisiaj, w ramach promocji weganizmu w Japonii, Kohei regularnie tworzy 2-3 wegańskie potrawy miesięcznie.

Yagi realizuje obecnie dwa projekty: Kitchen R Lab oraz Kitchen R Factory, w ramach których wspiera tworzenie przepisów na ramen mięsny i wegański.

Katarzyna Żywczyk

Katarzyna Żywczyk

Katarzyna Żywczyk

Ekspert Nestlé Polska S.A.

Absolwentka kierunku Dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, dietetyk kliniczny z wieloletnim doświadczeniem. Współautorka materiałów dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią w projekcie ,,Zachowaj równowagę”. Od 2017 roku specjalista ds. żywienia w firmie Nestlé Polska S.A.

W swojej codziennej pracy wspiera programy edukacyjne dla pracowników oraz monitoruje profil żywieniowy produktów Nestlé. Ekspert żywieniowy programu Lekkoatletyka dla Każdego! Autorka licznych artykułów o tematyce żywieniowej i współautorka artykułów naukowych.