and add this to your child theme stylesheet .et_pb_toggle_open .et_pb_toggle_title:before { display: block !important; content: “\e04f”; }
mgr inż. Katarzyna Woźnicka

mgr inż. Katarzyna Woźnicka

mgr inż. Katarzyna Woźnicka

Specjalista ds. żywienia człowieka, edukator kulinarny związana z Fundacją Szkoła na Widelcu od 6 lat. Koordynatorka Programu Dobrze Jemy ze Szkołą na Widelcu.

Fundacja Szkoła na Widelcu to ludzie, których łączy wspólna pasja do dobrego jedzenia. Od niemal 8 pracuje nad poprawą jakości jedzenia naszych polskich dzieci. Edukuje w szkołach, w przedszkolach dzieci, nauczycieli, rodziców, a także szkolne kucharki i intendentki.

Od 4 lat prowadzi Program edukacji żywieniowo-kulinarnej Dobrze Jemy ze Szkołą na Widelcu, który realizowany jest w ponad 2 tysiącach szkół w całej Polsce.

Paulina Górska

Paulina Górska

Paulina Górska

socjolożka, promotorka ekologicznego stylu życia, ekoaktywistka, pasjonatka CSR. Prowadzi w mediach  społecznościowych popularne profile @eko.paulinagorska. Autorka bloga paulinagorska.com. Prelegentka na konferencjach dotyczących zrównoważonego stylu życia. Prowadzi prezentacje w temacie ekologicznej transformacji życia oraz w obszarze świadomości problemów ekologicznych na świecie dla przedsiębiorstw, samorządów, instytucji.
Na co dzień mama Apolonii i Gai.

Jakub Emanuel Malec

Jakub Emanuel Malec

Jakub Emanuel Malec

Od lat związany z Grupą Hotelową Orbis, Executive Chef w hotelu Novotel Warszawa Centrum, orędownik filozofii zero waste, który wprowadził w swoim hotelu kompleksowy program walki z marnotrawstwem żywności, osiągając przy tym wspaniale rezultaty. Od lat inspiruje i motywuje szefów kuchni do prowadzenia zrównoważonej kuchni i walki z marnotrawstwem.

mgr Weronika Młyńczyk

mgr Weronika Młyńczyk

mgr Weronika Młyńczyk

Dyplomowana dietetyczka, która uwielbia inspirować do zdrowego gotowania. Edukuje i zachęca do zdrowego odżywiania poprzez swój profil na instagramie @werka.dietetyk. Autorka dwóch e-booków kulinarnych „Z miłości do jedzenia”. W kuchni wyznaje zasadę, że gotowanie i jedzenie ma być przede wszystkim pyszne i przyjemne. Prywatnie fanka jogi, podróży, zielonych roślin i zwierząt.

Beata Szewczyk-Grątkowska

Beata Szewczyk-Grątkowska

Beata Szewczyk-Grątkowska

Doradca żywieniowy, absolwentka psychodietetyki, trener personalny, felietonistka miesięcznika „Moje Gotowanie”, autorka blisko 5 tysięcy przepisów kulinarnych do gazet i książek, stylistka jedzenia, a przede wszystkim mama. Prowadzi blog praktykulinarni.com, współpracowała z czasopismami „Moje Smaki Życia”, „Dobre Rady”, „Olivia”, „Kuchnia” i in. Autorka ebooków z przepisami na szybkie i zdrowe obiady w duchu diety fleksitariańskiej. Razem z mężem stylizują i fotografują jedzenie od ponad 13 lat, są autorami zdjęć m.in. do książki „Moje Smaki” Michela Morana i opracowania „Gotuj z rodzinką.pl”.